بازگشت
29 فروردین 1401
جلسه هماهنگی و برنامه ریزی حوزههای فنی، اجرایی و مالی بین ارکان گوناگون پروژه متروی شهر جدید پردیس با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، سرپرست شرکت عمران شهر جدید پردیس نمایندگان استانداری تهران، شهرداری، وزارت راه و شهرسازی و سرمایه گذار پروژه برگزار شد.
جعفری در این جلسه با اشاره به اینکه با توجه به ابعاد وسیع فنی، مالی و تکنیکال این پروژه پیش از آغاز عملیات اجرایی نیازمند ترسیم یک نقشه راه کامل هستیم گفت: در این مسیر ایجاد هماهنگی و ارتباط دوستانه بین ارکان پروژه امری بسیار مهم و ضروری است که خوشبختانه در حال حاضر با همکاری شهرداری معارض های موجود در مسیر پروژه مذکور رفع و این مسئله برطرف شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی در این راستا تأکید کرد: نکته حائز اهمیت آن است که در این راه، طرحی به مرحله اجرا برسد که هیچ نقطه ابهام و نقدی در حوزه فنی نداشته باشد. از آنجایی که 30 درصد از هزینه های پروژه از سوی سرمایه گذار، 30 درصد از بودجههای مصوب دولتی و 40 درصد از سوی شرکت عمران شهر های جدید تأمین میشود؛ نحوه همکاریهای مالی بین بخشهای مختلف برای جلوگیری از توقف پروژه بسیار حائز اهمیت است که همگی پس از تعیین هزینه تمام شده پروژه به تاریخ امروز باید آن را مشخص کنند.
این مقام مسئول با تأکید بر ضرورت انجام بازمهندسی طرح با نگاه مهندسی ارزشی با هماهنگی مشاوران طرح، دفتر فنی استانداری و شهرداری ظرف مدت زمان مشخص بیان کرد: پس از اتمام این مرحله مقدمات فعالیت برای آغاز عملیات اجرایی و تجهیز کارگاه به سرعت انجام شده و در این مسیر از مشارکت نخبگان، مردم و رویکردهای مدیریتی لازم نیز استفاده شود.
سرپرست شرکت عمران پردیس نیز با اشاره به اهمت این پروژه بزرگ برای شهر پردیس اعلام کرد که با توجه به بارگذاری جمعیتی و همچنین روند استقرار مردم، باید از پردیس به عنوان یک کلان شهر در مجاورت تهران نام برد. به گفته پیرفرشی، شرکت عمران پردیس از مدتها قبل آماده شروع عملیات اجرایی است و پس از بررسیهای تکمیلی ظرف دو تا سه ماه آینده، مقدمات عملیات اجرایی آغاز خواهد شد.
گفتنی است متروی تهران پردیس به طول 25 کیلومتر به صورت رفت و برگشت میباشد که اکثر طول مسیر آن در تونل پیشبینی و طراحی شده و دارای دو ایستگاه در طول مسیر خواهد بود. جمعیت پذیری، تعادل بخشی به بازار مسکن شهر تهران، صرفه جویی در مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا، کاهش بار ترافیک و کاهش زمان سفر از اهداف احداث خطوط ریلی در شهر جدید پردیس می باشد.
لینک کوتاه نوشته:
لینک کپی شد
کد خبر:
بازدید:
نام الزامی می باشد
ایمیل الزامی می باشد آدرس ایمیل نامعتبر می باشد
درج نظر الزامی می باشد
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز